Plantejar-se oferir un curs online d’anglès per a principiants no és cosa fàcil. Has de tenir en compte a aquelles persones que no han estat mai en contacte amb l’idioma i les que han estudiat anglès en algun moment de la seva vida però que no han adquirit mai una comprensió real de la llengua.

Les persones que han tingut contacte amb l’idioma prèviament i que s’inscriuen en un curs d’anglès del nivell A1 Beginners (Principiants) avançaran a més velocitat que aquells que entren en contacte amb la llengua anglesa per primer cop. Això és perquè recorden lliçons passades. En canvi les persones que comencen a estudiar la llengua anglesa per primer cop requeriran un aprenentatge més metòdic.

És per aquest motiu que el curs online que ofereixo a el Kole posa especial atenció en l’ordre en què s’introdueix el nou idioma. La programació didàctica del curs està enfocada a assegurar que la nova gramàtica s’introdueix en ordre. La planificació d’aquest curs està estructurada en 20 temes i al finalitzar l’alumne serà capaç de comunicar-se, proporcionar informació personal, descriure les seves rutines diàries i parlar sobre el món que l’envolta.

És clar que hi ha molt més per aprendre que el que ofereix aquest curs però l’objectiu últim del curs és proporcionar una base sólida sobre la qual basar-se i proporcionar les habilitats lingüístiques més importants que necessites per seguir aprenent l’idioma sense massa dificultats.

La planificació del curs

Quan s’ensenya a principiants absoluts, és molt important procedir de manera metòdica i basar-se sempre en el que s’ha introduït. El 20 temes en els que s’estructura el curs tenen lliçons específiques que ensenyen diverses habilitats gramaticals i d’ús. En alguns casos els continguts s’ensenyen al llarg de diverses lliçons, doncs les explicacions necessàries implicarien habilitats de vocabulari més enllà de les dels falsos principiants (que al haver estat previament en contacte amb la llengua recorden vocabulari que encara no s’ha ensenyat).

Alguns exercicis us semblaran molt senzills, fins i tot podreu sentir que són insultants. Recordeu que els principiants absoluts estan fent pocs passos per anar construint una base de la qual partir.

En el següent enllaç teniu el temari del curs.

Si esteu interessats en realitzar el curs podeu posar-vos en contacte amb mi escrivint-me un correu electrònic a: rennom@protonmail.com